Kuka olen

Hei, olen Joanne

Olen reilu kolmekymppinen, ruuhkavuosia elävä neljän lapsen äiti, yrittäjä ja KK-metodin perustaja. Ammatiltani olen urheiluhieroja, joka on erikoistunut purentalihaskäsittelyihin. Olen kohdannut kinesioteippauksen maailman työssäni jo kuuden vuoden ajan ja äskettäin päätin laajentaa osaamistani myös kasvojen alueelle kouluttautumalla kasvokinesioteippauksen asiantuntijaksi.

Kiinnostukseni luonnonmukaiseen kauneuteen on ollut aina vahva, olipa kyse sitten ekologisista kosmetiikkatuotteista tai luonnollisista ihonhoitomenetelmistä. Aikaisemmin toimin myös luonnonkosmetiikkaverkkokaupan pitäjänä, mikä vahvisti intoani kestävään kauneuteen ja ihonhoitoon. Yhdistämällä kokemukseni kinesioteippauksesta ja intohimoni luonnonmukaiseen kauneuteen pyrin tarjoamaan asiakkaileni kokonaisvaltaisen lähestymistavan kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin.

Täällä teitä varten

Kasvokinesioteippaus on osoittautunut yhdeksi tehokkaimmista keinoista käsitellä ja ennaltaehkäistä kasvojen alueen ongelmia. Kun itse havaitsin tämän, päätin ottaa kyseisen menetelmän osaksi omaa päivittäistä rutiiniani. Käytännöllisyys ja tehokkuus tekivät kasvokinesiosta nopeasti olennaisen osan hektistä arkeani.

Kinesioteippaus kasvoille tarjoaa helpon ja nopean tavan huolehtia ihon ja kasvojen lihasten hyvinvoinnista, vaikka arki olisi kiireistä ja aikaa rajoitetusti. Tämä menetelmä ei vaadi pitkiä hoitohetkiä tai monimutkaisia välineitä. Sen avulla voi saavuttaa huomattavia tuloksia lyhyessä ajassa.

Olen täällä nyt, jakamassa omaa kokemustani ja tietämystäni kasvokinesioteippauksesta, jotta voisin auttaa muita löytämään tämän menetelmän hyödyt omassa elämässään. Toivon, että voimme yhdessä tutustua siihen, miten kasvokinesioteippaus voi tehdä hyvää kasvoillesi ja tuoda kauneutta sekä hyvinvointia arkeesi.